برای جلوگیری از پوكی استخوان باقلا بخورید

 

 

 

 

مصرف باقالا به خاطر داشتن كلسیم و فسفر بالا از ابتلا به پوكی استخوان جلوگیری می‌كند.

 

یکی از متخصصان ، افزود: باقلا حاوی ویتامین‌های a،b وc و املاح معدنی مانند فسفر و آهن است.

 

همچنین باقلا دارای مقدار زیادی آب میباشد كه می‌تواند از یبوست پبشگیری كرده و برای سلامت پوست مفید باشد.

 


وی گفت:
باقلا یكی از منابع پروتئین و انرژی محسوب می‌شود، اما افراد مبتلا به فاویسم از استفاده این ماده غذایی و حتی بوییدن آن باید خودداری كنند، زیرا بیماری آنها تشدید می‌شود.

 

این متخصص تغذیه اضافه كرد: پروتئین، كلسیم و پتاسیم باقلا بسیار بالاست و استفاده آن از ابتلا به پوكی استخوان جلوگیری می‌كند.

 

همچنین استفاده آن به كنترل فشار خون بالا كمك كند و علاوه بر آن پتاسیم موجود در آن برای سلامت قلب‌ و ‌عروق مفید است.

 

منبع:سایت بیتوته

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *